Satutandemi huristaa Jyväskylään!

//Satutandemi huristaa Jyväskylään!

Satutandemi huristaa Jyväskylään!

satutandemi_otsakekuva8

 

Monikulttuurikeskus Gloriassa järjestetään monikielisten sanataideryhmien ohjaamiseen keskittyvän työpaja. Koulutus on oiva lisä taitoihinne, jos olette taiteesta, opettamisesta tai ryhmänohjauksesta kiinnostuneita. Koulutuksen tarjoaa ilmaiseksi Kieli, kulttuuri, kirjallisuus -sarja, mikä osaltaan tekee tilaisuudesta poikkeuksellisen, yleensä tällaiset erikoiskoulutukset maksavat. Tervetuloa!

Satutandemi-koulutus aikuisille

Avaimet monikieliseen luovaan työskentelyyn lasten ja nuorten parissa

Nautitko saduista ja tarinoista? Oletko kiinnostunut tai onko sinulla kokemusta lasten ohjaamisesta ja taidetyöstä?

Koulutus Monikulttuurikeskus Gloriassa keskiviikkona 30.9.2015 klo 16.00–17.30. Koulutuksen tulevat vetämään turkulaisen Kirjan talo -Bokens Hus ry:n Satutandemi-hankkeen sanataideohjaajat Veera Lehtola ja Maria Vatanen.

Koulutus antaa valmiuksia ohjata monikielisiä lapsiryhmiä sanataiteen keinoin. Koulutus sopii hyvin esimerkiksi opiskelijoille, opetus-, kasvatus- ja kirjastoalan työntekijöille, taiteilijoille, jotka haluavat laajentaa omaa työnkuvaansa lasten ja nuorten taideohjaukseen, sekä henkilöille, jotka puhuvat äidinkielenään tai sujuvasti jotakin yleisimmistä Suomessa puhutuista maahanmuuttajakielistä.

Koulutuksen kielet ovat suomi ja englanti.

Hankkeen nettisivut: https://satutandem.wordpress.com/

Kouluttajina sanataideohjaajat Veera Lehtola ja Maria Vatanen

By | 2018-02-23T20:28:57+02:00 syyskuu 25th, 2015|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Satutandemi huristaa Jyväskylään!

About the Author: