Uusi intensiivinen kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä Kirjan talolla

//Uusi intensiivinen kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä Kirjan talolla

Uusi intensiivinen kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä Kirjan talolla

Intensiivisessä kirjallisuusterapeuttisessa ryhmässä voit panna oman muutosprosessisi alulle tai työstää ryhmässä jotain tiettyä asiaa. Voit myös tulla kokeilemaan ryhmässä kirjoittamista, kirjoittamista ilman kilpailua ja ilman tuotos- ja suoritusodotuksia.

Kirjallisuusterapeuttisessa ryhmässä luetaan, tehdään luovia ja terapeuttisia kirjoitusharjoituksia ja keskustellaan. Intensiiviryhmässä toimitaan tavoitteellisesti oman muutoksen tai ongelmanratkaisun eteen.

Ryhmä kokoontuu 5 kertaa noin joka toinen torstai klo 17-19.30.
Alkaa 10.3., jatko alustavasti: 24.3., 7.4, 14.4. ja 28.4.
Paikkana on Kirjan talo, Turku (Linnankatu 24, ylioppilasteatterin kupeessa).

Ryhmään otetaan 5-8 osallistujaa.

Kurssin antia on mahdollista täydentää toukokuussa järjestettävällä kirjallisuus- ja taideterapeuttisella työpajalla. Tästä lisätietoa myöhemmin.

Kasvuryhmän ohjaaja on FT, dosentti Päivi Kosonen. Ohjaaja on kirjallisuusterapeutti, jolla on takanaan ratkaisukeskeisen psykoterapian koulutus (yet) ja kirjallisuusterapiaohjaajan koulutus. Ohjaaja toimii kouluttajana Helsingin yliopiston Kirjallisuusterapian perusteet –koulutuksessa.

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:
paivi.kosonen@ajatusmatka.net

Kurssimaksu: Kurssimaksun 150 euroa voi maksaa kerralla tai kahdessa erässä.

By | 2016-02-04T12:46:38+02:00 helmikuu 4th, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi intensiivinen kirjallisuusterapeuttinen kasvuryhmä Kirjan talolla

About the Author: