Kirjan talon uudet verkkopohjaiset palvelut ovat täällä!

//Kirjan talon uudet verkkopohjaiset palvelut ovat täällä!

Kirjan talon uudet verkkopohjaiset palvelut ovat täällä!

Kirjan talo pyrkii toimintavuoden 2016 aikana päivittämään kurssitarjontaansa keskittymällä verkkopalveluihin. Talon ensimmäinen pieni lämmittelykurssi Kirjoittaen kohti kesää on jo julkaistu ja se löytyy täältä:
https://eliademy.com/app/a/courses/e9704790e8

Verkkokurssi on ilmainen ja voimassa välillä 15.3.-15.5.2016. Kurssi sisältää 10 pientä luovan kirjoittamisen harjoitusta keväisillä ja kesäisillä teemoilla. Kurssin tarkoituksena on antaa teille, hyvät kirjoittajat, mahdollisuus lämmitellä taitojanne kurssin aikana omaan tahtiinne, silloin kun teille itsellenne sopii.

Koska olemme vasta aloittamassa uudella tavalla toimimista, toivomme että kokeilette kurssia ja annatte meille palautetta siitä, mikä mielestänne toimii ja mikä ei. Kaikki palaute on meille arvokasta. Lisäksi toivoisimme, että ette epäröisi kertoa meille, mitä haluaisitte nähdä verkossa seuraavien kuukausien aikana.

Toivotamme kaikille oikein aurinkoista kevättä, ja tervetuloa kirjoittamaan kanssammme – ajasta ja paikasta riippumatta!

Kt_kuvitus1

By | 2018-02-23T20:28:56+02:00 maaliskuu 18th, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talon uudet verkkopohjaiset palvelut ovat täällä!

About the Author: