Sanataitureita etsitään kisaamaan tarinaniskennän mestaruudesta

//Sanataitureita etsitään kisaamaan tarinaniskennän mestaruudesta

Sanataitureita etsitään kisaamaan tarinaniskennän mestaruudesta

Tarinaniskennän Varsinais-Suomen mestaruuskilpailu järjestetään Aboa Vetus & Ars Novassa keskiviikkona 27.4.2016

Tarinoiden kertominen on ikiaikainen ja ajan hermolla oleva viestinnän muoto. Varsinais-Suomen tarinaniskennän mestaruuskilpailu järjestetään Turussa Aboa Vetus & Ars Nova -museossa keskiviikkona 27.4. klo 18.00.

Tarinamestarin titteli tarjolla

Varsinais-Suomen mestaruuskilpailuun etsitään nyt osallistujia. Kilpailussa kerrotaan enintään seitsemän minuutin mittainen omakohtainen tarina, ja kertojaksi voi ilmoittautua kuka tahansa. Tarinan pitää pohjautua itse koettuun, perheessä tai lähipiirissä tapahtuneeseen tositarinaan, jota ei ole aikaisemmin julkaistu tai esitetty julkisesti. Kilpailussa edellytetään perinteistä, suullista tarinankerrontataitoa ilman rooliasuja tai muuta rekvisiittaa.

Alueelliset mestaruuskilpailut ovat kaikille avoimet, ja niihin voivat osallistua myös alueen ulkopuolelta tulevat. Ennakkoilmoittautumisia toivotaan 26.4.2016 mennessä, mutta myös paikan päällä voi ilmoittautua.

Tapahtuma on rento ja lämminhenkinen. Monet kertojista ovat ensikertalaisia, ja tapahtuma onkin loistava paikka aloittaa tarinoitsijan ura. Tuomaristo antaa kannustavaa palautetta jokaiselle kertojalle.

Tule tarinoimaan tai nauttimaan tarinoiden lennosta!

Varsinais-Suomen tarinankertojamestarilla on mahdollisuus jatkaa Tarinaniskennän SM-kisojen loppukilpailuun, joka pidetään lauantaina 16.7.2016 Kärsämäen Elämäntarinafestivaalien yhteydessä. SM-finaalissa kerrotaan sama tarina kuin alueellisissa mestaruuskilpailuissa.

Varsinais-Suomen tarinaniskennän mestaruuskilpailun järjestävät Aboa Vetus & Ars Nova -museo ja Suomen Elämäntarinayhdistys. Lisätietoja Tarinaniskennän SM-kilpailusta, Elämäntarinayhdistyksestä ja Elämäntarina-lehdestä: www.elamantarina.fi

Lisätiedot:

Ulla Clerc, amanuenssi
p. 0207 181 643
ulla.clerc@aboavetusarsnova.fi

By | 2016-04-22T12:29:52+02:00 huhtikuu 22nd, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Sanataitureita etsitään kisaamaan tarinaniskennän mestaruudesta

About the Author: