Turku Open Mic Bar Vinossa 7.4. klo 19

//Turku Open Mic Bar Vinossa 7.4. klo 19

Turku Open Mic Bar Vinossa 7.4. klo 19

Turku. Runo. Spoken word. Lavaruno. Open Mic…. Turku Open Mic!

Turun runokentän uusin peluri on Bar Vinon kuukausittainen lavarunousklubi Turku Open Mic, joka koetaan  ensimmäistä kertaa 7.4. klo 19.

Turku Open Micin pääasia on nimensä mukaisesti  kaikille avoin mikrofoni. Kaiva pöytälaatikosta tai puhelimestasi oma tekstisi, kirjoita se paikan päällä tai improvisoi. Perinteinen lyriikka, spoken word, äänirunous, proosaesitykset, performanssitaide, räpäytys – kaikki sallittu! Instrumentinkin voi halutessaan ottaa mukaan, jos teksti sitä vaatii. Bändijuttuja ei tähän klubiin toivota, mutta pienimuotoiset trubaduurihenkiset esityksetkin ovat tervetulleita.

Sääntöjä on kaksi:

  1. Tekstin pitäisi olla oma
  2. Esityksen kesto maksimissaan noin viisi minuuttia

Open mic -osuuteen voi ilmoittautua etukäteen (facebook-tapahtuman seinällä / sähköpostilla kalle.talonen@gmail.com ) tai putkahtaa lavalle paikan päällä, kun siltä tuntuu. Kaikkia kannustetaan ja lavalle toivotaan niin ensikertalaisia kuin julkaisseita konkareitakin.

Ennen open micia nähdään noin15 minuutin setit lämmittelijäesiintyjiltä. Ensimmäisellä kerralla he ovat Juho Kuusi sekä Marko Laihinen.

”Marko Laihinen on Turussa asuva kirjailija, jonka on rönsyillyt myös video- ja performanssitaiteen puolelle. Hänen esikoiskirjansa Halokehrät valittiin äskettäin Vuoden aforismikirjaksi 2015. Päätyökseen tänä vuonna esittää lastenmusiikkiteatterihahmo tohtori Fiktio Faktaa.”

”Juho Kuusi on sanansaattaja ja suunsoittaja, jonka esityksissä spoken word ja rap kulkevat käsikynkässä. Vuoden 2012 lavarunouden suomenmestari uiskentelee usein syvissä vesissä, mutta saattaa myös kertoa kakkavitsin.”

Maailmanhistorian ensimmäisen Turku Open Micin juontaa runoilija Kalle Talonen. Tervetuloa kaikki, niin potentiaaliset avomikittäjät kuin nekin, jotka mieluummin keskittyvät nauttimaan  Bar Vinon tuotteista sekä kanssaihmisten tarjoilemista esityksistä.

Eikä maksa mitään!

Lisätietoja:

juontaja, tuottaja
Kalle Talonen
040 1881 387
kalle.talonen@yle.fi

By | 2016-04-04T12:10:02+02:00 huhtikuu 4th, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Turku Open Mic Bar Vinossa 7.4. klo 19

About the Author: