Kirjat valtaavat Brinkkalan pihan su 22.5.2016

//Kirjat valtaavat Brinkkalan pihan su 22.5.2016

Kirjat valtaavat Brinkkalan pihan su 22.5.2016

Kesä otetaan vastaan kirja kourassa! Kirja irti! on turkulainen kirjallisuustapahtuma, joka osoittaa, että kirjallisuudenkin ympärille voi järjestää pihajuhlat. Kirja irti! tarjoaa muutakin kuin kirjamyyntiä ja kirjailijahaastatteluja – luvassa on pihajuhlan tunnelmaa, avoimia työpajoja ja ääneen luettujen kertomusten taikaa.

Kirja irti! järjestetään sunnuntaina 22.5.2016 klo 12-18 Turun historiallisen keskustan sydämessä, Vanhan Suurtorin Brinkkalan sisäpihalla ja Kirjakahvilassa. Keskeisenä teemana on ihmisen ja sanojen välinen arvoituksellinen yhteys. Pihalle nousee tapahtumapäivän ajaksi tunnelmaltaan ainutlaatuinen jurtta, jonka sisälle astuva vieras pääsee nauttimaan ääneen luetusta kirjallisuudesta ja sanataide-esityksistä; mukana on muun muassa lukunäytteitä kiinnostavista kirjoista, Sivuvalo-projektin kirjailijoita sekä satuja aikuisille ja lapsille. Paneelikeskustelu ”Kolmas tila” tarjoaa puolestaan keskustelua taiteellisista ja teoreettisista näkökulmista. Kirjallisuustapahtuman ominaisuudessa Kirja irti! esittelee pieniä kustantamoja ja erikoiskustantamoja ja tarjoaa mahdollisuuden tehdä kutkuttavia kirjalöytöjä. Mukana on myös kirjanvaihtopöytä tuo yksi, ota kaksi -periaatteella.

Tapahtuman kaikille avoimet työpajat tarjoavat mahdollisuuden tutustua vanhoihin käsialoihin, toteuttaa pieniä ja merkityksellisiä ristipistoprojekteja sekä tehdä iloisen poliittista värityskuvatehtävää.OKM-alue (Oma Kirja Mukaan) tarjoaa mahdollisuuden rentoutua hyvän kirjan parissa ja kahvilasta voi saada kahvin runoa vastaan Pay with a Poem -periaatteella.

Tapahtuma on maksuton.

Koko ohjelma ja kirjamyyjät: http://www.kirjakahvila.org/kirjairti

Tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/events/1078903788833293/

Turun Kirjakahvila

Vanha Suurtori 3 (Brinkkalan sisäpiha)

20500 Turku

Lisätietoja:

Saana Rusi

0405794555

saana.rusi@kirjakahvila.org

By | 2018-02-23T20:28:56+02:00 toukokuu 18th, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjat valtaavat Brinkkalan pihan su 22.5.2016

About the Author: