Teviksen Torstai-Klubi käynnistää opiskelijasyksyn 8.9.

//Teviksen Torstai-Klubi käynnistää opiskelijasyksyn 8.9.

Teviksen Torstai-Klubi käynnistää opiskelijasyksyn 8.9.

Syyslukukausi kurkipotkaistaan käyntiin TVO:lla 8.9. Teviksen Torstai-klubi #1:ssä elävän musiikin ja äänekkään tekstin merkeissä.

Kesteissä aloitetaan kattauksella kummallisimpia, nyrjähtäneimpiä ja kiehtovimpia tekstejä, joita TVO:lla on jo esitelty kuudessa spoken word -tapahtumassa 2014-16 á la Spoken Word – Turun Sanovat. Luvassa on runoa, novellia, poikkitaiteellista horinaa ja draaman palasia. Uutta ja alkuperäistä materiaalia sisältävä spoken word -iltama järjestetään 27.10. niin ikään TVO:lla.

Kirjallisuuskimaran jälkeen esiintyy lokakuussa seuraavan levynsä julkaiseva Los Angelesin vaarallisimmaksi aviopariksi tituleerattu Magnuson, jolta on odotettavissa proge-vivahteiden maustamaa vaihtoehtorockia törkeän kovalla livemeiningillä kuorrutettuna.

Flipperi-intoilijoiden ja -aloittelijoiden iloksi TVO:n kolme flipperiä – Star Trek Next Generation, Twilight Zone ja Scared Stiff – ovat pelattavissa ilmaiseksi. Levareiden takana kansaa viihdyttää Tevukka-henkilö-DJ-crew. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Turun yliopiston varsinais-suomalainen osakunta on vuonna 1928 perustettu järjestö, jonka merkitys turkulaisen alakulttuurin kentällä on huomattava. Voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen tiloissa järjestetään vuosittain noin sata ruohonjuuritason keikkaa ja poikkitaiteellista tapahtumaa. TVO:n läheinen liittolainen, Spoken word – Turun sanovat -työryhmä, on toteuttanut vuodesta 2014 lähtien spoken word -tilaisuuksia, joissa on tulkittu ja nostettu esiin turkulaisia nykyhetken kirjallisia lupauksia sekä tunnelmiin sopivia klassikkotekstejä.

Lisätietoja: Laura Rosten lauramrosten@gmail.com TVO-aktiivi & Spoken word – Turun sanovat -kollektiivin jäsen

By | 2016-09-01T09:21:38+02:00 syyskuu 1st, 2016|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Teviksen Torstai-Klubi käynnistää opiskelijasyksyn 8.9.

About the Author: