TkuÖpenMic // Viileä paahto 15.8.2019 Bar Ö:ssä

//TkuÖpenMic // Viileä paahto 15.8.2019 Bar Ö:ssä

TkuÖpenMic // Viileä paahto 15.8.2019 Bar Ö:ssä

Onko hiki? Haluttaako runoilla? Haluttaako runoilla bändin säestyksellä? Kiinnostaako kuulla kuinka runoilijat ja bändi paahtavat viileästi hotteja jääpaloja elokuun illassa? TkuÖpenMicin syyskauden avaa setti Säkeet-orkesterin kanssa. Mukana Otso Helasvuo (basso, kitara), Antti Saarinen (rummut ja perkussiot) sekä Pekka Tolonen (kiippari, härpäkkeet yms. soittimet).

Aluksi Säkeiden kanssa runoilevat Niina Oisalo ja Juha Kulmala, sitten kenellä tahansa on mahdollisuus tulla esittämään omia tekstejään bändin kanssa tai ilman bändiä. Klubin juontaa tällä kertaa Susinukke Kosola!

Tyylilajeilla ei ole väliä, pääasia että olet laatinut tekstisi itse. Voit olla aloittelija tai taiteilijaeläkeläinen tai mitä tahansa siltä väliltä. Voit räpätä, lausua, hihkua, huutaa. Ilmoittautuminen open miciin paikan päällä juontajalle.

Runoklubin jälkeen Bar Ö:ssä dj Knatatürk klo 04:ään asti!

OPEN MICIN OHJEET:

1. Maksimissaan noin 5 minuuttia aikaa esittää tuotoksensa, bändin kanssa tai ilman.
2. Tuotos on itse kirjoitettu / tehty

OPEN MIC INSTRUCTIONS:

1. Bring your own poem or whatever and perform it on stage in whatever language you desire, with or without the band.
2. 5 min max time for each performer.

TkuÖpenMicin takana on Turun lavatauti, turkulaisen sanataiteen yhteenliittymä ja äänenkannattaja. Lavataudin takana taas ovat Nihil Interit, Kirjan Talo ja Runoviikko.

By | 2019-09-11T10:44:26+02:00 syyskuu 11th, 2019|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa TkuÖpenMic // Viileä paahto 15.8.2019 Bar Ö:ssä

About the Author: