Kirjan talon uutena tuottaja-tiedottajana aloittaa Sara Koiranen

//Kirjan talon uutena tuottaja-tiedottajana aloittaa Sara Koiranen

Kirjan talon uutena tuottaja-tiedottajana aloittaa Sara Koiranen

Kirjan talon uutena osa-aikaisena tuottaja-tiedottajana aloittaa Sara Koiranen (HuK).

Tuottaja-tiedottaja vastaa Kirjan talon viestinnästä ja tapahtumatuotannosta yhdessä toiminnanjohtajan kanssa. Lisäksi hän on mukana ideoimassa ja kehittämässä hankkeita, kursseja ja muuta yhdistyksen toimintaa. Koirasen tausta on Turun yliopiston yleisessä kirjallisuustieteessä, jonka lisäksi hän toimii aktiivisena teatterintekijänä Turussa sekä vapaana kirjoittajana. Koiranen tuottaa myös Volter Kilpi Kustavissa -kirjallisuusviikkoa.

”Kirjallisuusopintojen aikana olen toiminut aktiivisesti turkulaisella kulttuurikentällä, erityisesti korkeakoulukontekstissa. Kulttuurijärjestöt ja niiden toiminta on tullut tutuksi, ja toivon tuovani jotain uutta mukanani Kirjan taloon. Ensisijaisesti olen toiminut esittävän taiteen parissa, ja uskonkin, että sanataiteen ja lavataiteen rajapinnoilta löytyy hurja määrä uusia ideoita ja mahdollisuuksia. Sanat ja tarinat tekevät hyvää, olivat ne missä muodossa tahansa. Tätä tarinan monimuotoisuutta tulee arvostaa, hyödyntää ja ymmärtää yhä paremmin”, kertoo Koiranen.

Uuteen tuottaja-tiedottajaan voit olla yhteydessä esimerkiksi sähköpostitse tuottaja.kirjantalo@gmail.com.

By | 2020-01-14T13:33:05+02:00 tammikuu 14th, 2020|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kirjan talon uutena tuottaja-tiedottajana aloittaa Sara Koiranen

About the Author: