Kevään 2020 viikonloppu-kurssit

//Kevään 2020 viikonloppu-kurssit

Kevään 2020 viikonloppu-kurssit

🌷 Kevään 2020 viikonloppukurssit lähestyvät! 🌷

Viikonloppukursseilla tuunataan omaa kieltä runoilija Susinukke Kosolan johdolla ja kirjoitetaan laululyriikkaa muusikko Tero-Petri Suovasen kanssa. Lisää tietoa kursseista löydät alta👇

Kurssien hinta on 150 €, alennettu hinta 75€ opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille ja Kirjan talon jäsenille. Ilmoittautumiset kursseille sähköpostitse kurssit.kirjantalo@gmail.com. 🌼

PIMP MY LANGUAGE 14.-15.3.2020 klo 11-16

Pimp My Language ei ole tavallinen kielenhuoltokurssi. Niin runoilijalle kuin pientä kiilloketta teksteihinsä hakevalle prosaistille tarkoitetulla viikonloppukurssilla keskitytään itse kielen rakenteisiin. Kuinka luoda metafora, joka ei vaivaannuta lukijaa? Miten kuvailla hahmoa kuulostamatta elämäänsä tympiintyneeltä leipädekkaristilta? Mistä koostuvat lukukelpoiset maisemakuvat? Mitkä ovat elävän virkkeen tai säkeistön ainesosat? Erilaisin harjoittein kurssilla käydään läpi luovan kielenkäytön elementtejä, antaen sovellettavia työkaluja ja inspiroivia kimmokkeita omaan kirjoittamiseen.

LAULULYRIIKKA 18.-19.4.2020 klo 11-16

Tero-Petri Suovanen pitää jo toistamiseen huhtikuussa 2020 Kirjan talolla laulujen sanoituskurssin. Siinä missä vuonna 2019 järjestetyllä kurssilla tutustuttiin eri tapoihin tehdä laulun sanoja, nyt pureudutaan jo valmiina oleviin kurssilaisten sanoituksiin ja tehdään lauluja sanoja paikan päällä. Kyseessä on tavallaan jatkokurssi vuonna 2019 pidetylle laululyriikkakurssille, mutta myös uudet kurssilaiset ovat tervetulleita.

Kurssilla käydään läpi sanoituksia, keskustellaan siitä miten muut ryhmäläiset sanoitukset kokevat ja löytyykö niistä mahdollisesti paranneltavaa. Ja pitää muistaa, mielipiteitä on monia, kurssilla voit löytää tekstillesi oman suunnan, josta haluat ja kannattaakin pitää kiinni!

By | 2020-03-16T15:39:30+02:00 maaliskuu 2nd, 2020|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Kevään 2020 viikonloppu-kurssit

About the Author: