Sanataidetta on! valittu Vuoden Sanataideteoksi 2019

//Sanataidetta on! valittu Vuoden Sanataideteoksi 2019

Sanataidetta on! valittu Vuoden Sanataideteoksi 2019

Kirjan talon julkaisema teos Sanataidetta on! Työtavat, tekijät ja teoria. on valittu Vuoden Sanataideteoksi 2019. Palkinnon myöntää Suomen sanataideopetuksen seura.

Palkintoraati perustelee valintaa seuraavasti:

Vuoden sanataidetekona 2019 palkitaan teos Sanataidetta on! Työtavat, tekijät ja teoria. Teoksen ovat toimittaneet Nora Ekström, Emma Puikkonen ja Karoliina Suoniemi, ja sen on julkaissut Kirjan talo ry – Bokens hus ry.

Teos on erinomainen aloitus julkaistun, sanataiteeseen keskittyvän tutkimuksen suuntaan. Se tallentaa onnistuneesti olemassaolevaa taidepedagogista työtä ja työskentelytapoja, ja on tärkeä tuki sanataiteen korkeakouluopetuksen resurssiksi. Teoksen artikkelit ovat ajan hermolla myös luku- ja kirjoitustaitoon liittyvässä keskustelussa. Näin teos osaltaan tukee sanataiteen vaikuttamistyötä ja sanataiteen merkityksen kasvattamista osana suomalaista koulutusjärjestelmää.

Palkinto on 500 euroa. Tekijät lahjoittavat palkintosumman sanataiteen opettajan korkeakoulututkinnon käynnistämiseen liittyvään selvitystyöhön.

Kirjan talo onnittelee tekijöitä! 

Haluatko tämän palkitun sanataideoppaan itsellesi? Ota yhteyttä kirjantalo@gmail.com!

By | 2020-03-23T15:01:19+02:00 maaliskuu 23rd, 2020|Ajankohtaista|Kommentit pois päältä artikkelissa Sanataidetta on! valittu Vuoden Sanataideteoksi 2019

About the Author: