Pelikäsiskerhot

Pelikäsiskerhot 2018-02-23T20:28:50+02:00

Pelikäsiskerhot

Kirjan talon lukuvuoden 2015-2016 suosituin iltapäivätoiminta oli nuorille suunnatut pelikäsiskerhot. Pelikäsiskerhoissa nuoret pohtivat yhdessä mm. mitä peleistä tuttujen hahmojen jääkaapista löytyy, tai sitä millaisia keskusteluja hahmot käyvät toistensa kanssa tavatessaan avaruusasemalla. Vain mielikuvitus on rajana!

Kerhot on suunniteltu kaikille peleistä, roolihahmoista ja tarinoiden kirjoittamisesta kiinnostuneille nuorille. Kerhoissa he oppivat perusteita mm. hahmojen ja roolien rakentamisesta, tarinan rakentamisesta ja pelien dynamiikasta. Sanataiteilija ohjaa nuoria kirjoittamaan tunteeseen pohjaten, joten punakynää ja itsesensuuria ei käytetä osana kerhon luovaa prosessia.

Kirjan talon iltapäiväkerhot keräävät nuoret mielenkiintoisen, alati kehittyvän ja haastavan harrastuksen pariin yleensä kerran viikossa. Se on lähikirjaston tai vanhempainyhdistyksen vetonaula yläkouluikäsille nuorille.

Turun seudulla Pelikäsiskerhoja järjestetään mm. kaupungin eri kirjastoissa. Kerhot ovat Turun seudulla osallistujille avoimia ja maksuttomia, eivätkä edellytä ilmoittautumista.

Ohjaaja: Kirjan talon sanataideohjaaja
Ajankohta: Sopimuksen mukaan
Laajuus: 2 x 45 min
Hinta: alk. 159 € + matkakulut
Ryhmäkoko: 1-12 osallistujaa / ohjaaja

Vaikeusaste: Keskitaso

Tilaa

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti

    Aiheeseen liittyvät palvelut