Nyt on Kirja irti!

/Nyt on Kirja irti!
Nyt on Kirja irti! 2011-05-11T15:27:58+02:00

Kirja irti! on kirjallisuustapahtuma ja pienfestivaali. Kirjallisuustapahtuman ominaisuudessa se esittelee pieniä kustantamoja ja erikoiskustantamoja, kirjallisen kentän yhdistystoimintaa, omakustannekenttää, kirjoittamiseen tukevia verkostoja ja palveluja sekä lukuharrastusta. Kirja irti! sijoittuu toukokuulle, 14.-15.5.2011 Turun historialliseen keskustaan, Vanhan Suurtorin Brinkkalan sisäpihaan sekä Kirjakahvilaan ja Brinkkalan talon kokoustiloihin.

Tapahtuman rakenne on simppeli: Päiväaikaan sijoittuvat kirjamyynti, seminaari/luento-ohjelma ja erilaiset haastattelut, työpajat ja tapaamiset. Vierailijoina ovat mukana mm. kirjailija ja kolumnisti Niina Repo, uuden romaanin julkaissut Marko Hautala ja Baarien nainen -sarjakuvan luoja Jupu. Lauantai-illan huipentaa iltaklubi.

Festivaalin järjestäjät ovat Osuuskunta Turun Kirjakahvila, Kirjantalo ry sekä Turun yliopiston kirjallisuuden ainejärjestöt Kammio ry, Prometheus ry ja Muusa ry. Tapahtuman järjestäjien yhteisenä toiveena on yhdistää erilaisten kirjallisuudesta kiinnostuneiden tahojen voimavarat ja luoda uudenlainen, vuosittainen kirjallisuusfestivaali sekä lukijoille että kirjoittajille.

Lue tarkemmat ohjelmatiedot festivaalin kotisivuilta: