Palvelut

/Palvelut
Palvelut 2018-03-19T20:16:17+02:00

Palvelut

Kirjan talo on uudenlaisen sanataiteen koti, ja tarjoaa useita erilaisia palveluita sekä kirjoittajille, että juhlia, tapahtumia ja kokouksia suunnitteleville. Olemme toteuttaneet ainutkertaisia aikuisten murhamysteeri-iltoja, pienten lasten satusynttäreitä sekä kirjoittaneet korvarunoja merkkipäivinä. Elämyksissämme emme etsiä pakoa suljetuista huoneista vaan matkustamme tarinoiden mukana.

Kirjan talon palveluista löytyy sanataiteellisia ohjelmapalveluita sekä käytännön apua luoville kirjoittajille. Talon tiloja voi myös vuokrata kokous- tai juhlakäyttöön. Lahjapalveluistamme löytyy vaihtoehtoja kaiken ikäisille – lapsista aina ikäihmisiin asti.

Sanataidetta juhlaan?

Sanataiteilijoimme teemalliset tarinointi- tai sadutustuokiot ikuistavat juhlapäivään osallistuvat ainutkertaisella tavalla osaksi kertomusta. Vaikka osallistujat olisivat aina samat, tarina on joka kerta uniikki.
Sanataide herättää lähes aina tunteita, joten se harvoin jättää ketään kylmäksi. Taitelijamme ohjaavat, kirjaavat ja näyttelevät juhlaväen mukana, ja osallistavat isommankin joukon juhlien teemaan.
Päivänsankarille tai juhlan kohteelle kirjotettu tarina, runo tai näytelmä elää sankarin mukana pitkään. Se usein tallennetaan muistoksi joko elektroniseen tai printattuun muotoon johon voi palata aina uudestaan.

Varauskalenteri