Valmennukset

/Valmennukset
Valmennukset 2018-02-23T20:28:51+02:00

Valmennukset

Ajatusahtauma diagnosoitu? Vanhat keinot kokeiltu? Kirjan talo tarjoaa valmennuksia erilaisiin tarpeisiin yksilöidyistä luovuustreeneistä aina ryhmien yhteispeliä edistämään. Työyhteisöille suunnatut kulttuurihyvinvointipalvelumme ovat ennenkaikkea työyhteisöiden tai työntekijöiden valmennuksia soveltavan taiteen keinoin toteutettuina.

Valmennuksemme antavat mahdollisuuksia sekä työvälineitä työntekijän omien valmiuksien kehittämiseen, työhyvinvoinnin edistämiseen, luovuuden vapauttamiseen viestinnässä, ryhmäytymiseen ja ryhmän tavoitteisiin pääsemiseen erilaisten viestintätapojen ja viestimerkityksien pohdinnan kautta. Valmennuksemme suunnitellaan aina tarpeitanne vastaaviksi.

Miksi Kirjan talon valmennuksiin?

Sanataide puolestaan auttaa tunnistamaan omia haaveita ja tunteita sekä tunnustamaan niiden tärkeyden. Runon keinoin voi löytää sanat sille, mistä muuten ei osaisi puhua. Luovalla kielellä voi ilmaista enemmän. Mielikuvituksellisten kirjoitustehtävien kehyksissä voi uskaltaa enemmän.
Draaman metodit tuovat yhteisön sosiaalisen rakenteen näkyväksi ja ymmärrettäväksi. Osallistavan Forum-teatterin keinoilla voidaan käsitellä yhteisön sisäisen viestinnän tasa-arvoa ja löytää sen ongelmakohtia. Sanataiteen ja esittävän taiteen vahvuuksien yhdistäminen tarjoaa aivan uusia työkaluja työelämän yhteisöllisten haasteiden kohtaamiseen arjessa.
.
Monikulttuurisuutta on kaikkialla – joka paikkakunnalla ja eri aloilla- ja osa arjen haasteista on monikulttuurisessa viestinnässä. Sanataiteen avulla voidaan vaikuttaa erilaisten toimintaympäristöjen kieli-ilmastoon: kielimyönteisessä ympäristössä kielet voivat kehittyä rinnakkain.

Luovat menetelmät

Luovien menetelmien valmennukset ovat eri tarkoituksiin suunniteltuja valmennuksia, joissa pyritään antamaan työvälineitä mm. lastenhoitajille, päivähoitajille, sosiaali- ja terveysalan työntekijöille.

Lue lisää

Luovuustreenit

Luovuustreenit on suunniteltu luovan työn tai harrasteen parissa toimiville, jotka haluavat uusia keinojaan, laittaa luovuuden virtaamaan tai karistaa ajatusahtauman kauaksi. Ne ovat aina osallistujalle suunniteltuja.

Lue lisää

Huomio hyvinvointiin

Huomio hyvinvointiin – valmennukset ja työpajat ovat suunniteltu työyhteisöjen tarpeisiin, ja ne painottavat erityisesti työhyvinvoinnin näkökulmaa sekä toteutuksessa että tavoitteissa.

Lue lisää