Taidelähtöiset menetelmät

///Taidelähtöiset menetelmät
Taidelähtöiset menetelmät 2018-02-23T20:28:49+02:00

Kauniisti kohtaaminen on taidetta

Taidelähtöiset menetelmät -valmennuksissamme sana- ja esittävän taiteen ammatilaiset  kertovat kokemuksistaan sekä taiteellisista kohtaamisista eri-ikäisten ihmisten kanssa. He antavat käytännön vinkkejä siihen, miten taide voi tuoda iloa ja uutta sisältöä arkiseen työhön, kiireen keskelle.

Taidelähtöiset menetelmät –valmennus voidaan toteuttaa esim. koulutuspäivänä tai valmennussessioina. Valmennuksemme sopivat erityisesti sosiaali- ja terveysalan ja opetus-ja kasvatusalan esimiehille ja työntekijöille. Sisältö suunnitellaan vastaamaan toivottuja teemoja ja ihmisryhmiä.

Valmennus antaa eväitä tuoda kulttuurihyvinvointia työpaikoille kustannustehokkaasti, koska voimme kouluttaa myös organisaation omia kouluttajia. Taiteen kautta työhön tuodaan uusi ulottuvuus joka vaikuttaa laaja-alaisesti myös työyhteisön hyvinvointiin.

Saatavilla on myös sanataidelähtöisten metodien materiaali-pakkauksia, kuten keskustelunavauskortteja, lukupiiripaketteja, ja niin edelleen. Materiaalien avulla menetelmät eivät myöskään jää pölyyntymään menneiden työhyvinvointipäivien mappi-Ö:hön vaan tulevat käyttöön heti.

Ajankohta: Sopimuksen mukaan
Laajuus: 2 x 45 min
Hinta: 230€ + matkakulut / ohjaaja
Ryhmäkoko: 1-12 osallistujaa / ohjaaja

Vaikeusaste: Keskitaso

Tiedustele

    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti

    Aiheeseen liittyvät palvelut